Volkswagen Polo: Motor gaat rond, maar start niet

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Hey,

Het probleem is alsvolgt; De motor gaat vlot rond, maar start niet. Ik heb nogtans de indruk dat telkens ik het contact aanzet ik de opvoerpomp(?) hoor draaien, maar als ik controleer (voor zover ik dit kan) krijgt de carbu geen benzine. Hoewel als ik enkele keren probeer slaat de motor wel aan. Eens hij draait geen enkel probleem meer, hij blijft draaien, rijdt goed geen probleem...
Soms als ik in het contact wat wriemel met de sleutel start hij wel... Ik weet niet of dat laatste er iets aan doet, het kan ook zuiver toeval zijn... Volgens mij is het ofwel het sleutelcontact ofwel ergens de benzinepomp.

Alvast bedankt

Civic89

Geplaatst door Civic89 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je moet friemelen aan het contactslot zal het elektrische deel achterop wel defect zijn (contactblokje).

Heb je veel sleutels/dingen aan je sleutelbos hangen?

Civic89 (0), 13 jaar geleden

Nee, helemaal niet... Maar hoe het zat met de vorige eigenaars weet niet hé...
Kan ik testen of het wel het contactblokje is? Hoe demonteer je da dingetje?

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je kan het ook even anders testen, ze de auto op contact en overbrug de startmotor even, als hij nu wel telkens aanslaat, dan zal je contactblokje defect zijn.

Contactblokje vervangen is ook simpel, zie :

http://www.vwforum.nl/how-to-info-f39/ho...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.