Volkswagen Passat: motor houd in bij gas geven

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i

mijn motor loopt stationair onrustig, maar als ik wat gas geef begind de motor over te slaan net of hij op 3 cilinders loopt of zo , brandstof pomp vervangen druk is goed ontsteking goed enz , als ik de auto op lpg laat lopen heb ik geen probleem meer met gas geven en loopt hij gewoon goed . weet iemand waar dit aan kan liggen , zijn dit mischien iets met de verstuivers of zo ?.mvg alex

vwalexje

Geplaatst door vwalexje (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Is de auto al uit gelezen op storing(en).

vwalexje (0), 14 jaar geleden

Nee nog niet , het is wat met de injectors denk ik want op benzine loopt hij onrustig en ploft hij in uitlaat enz als je gas geeft , en zodra je hem op lpg schakelt loopt de motor perfect . dus kan geen vonk of ontsteking probleem zijn . liep eerst ook goed op benzine en op eens niet meer of er vuil in zit of zo , maar brandstof filter is ook pas nieuw enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.