Volkswagen Golf: motor loopt koud zeer slecht

Bouwjaar: 1998

golf 4 1.6 SR met een AKL motor dus 8v uit 1998 loopt nadat ie gestart is zeer schokkend en schuddend stationair.
Alles vernieuwd: lambdasensor,koelvloeistoftemp. sensor,brandstoffilter, bougies, bougiekabels, ander gasklephuis,andere luchtmassameter, maar dit heeft niet tot resultaat geleid. Als de motor warmer word gaat het probleem geleidelijk weg, en als ie 90 graden is loopt ie redelijk.
Gisteren nog het slangetje van het benzinedampfilterbakje losgekopelt,maar vanochtend ook geen resultaat.
Wel is ie meer gaan verbruiken, de enige storing die er elke keer instaat is dat de lambdasensor verkeerde meetwaarde aangeeft.Wie kan mij helpen?
Thanks

erwin2906

Geplaatst door erwin2906 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


is deze gasklep ook weer in zijn bassis stand gezet..?

de gasklep wil wel graag weten in welke positie hij zich bevind..

vandaar..


paul,

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

nieuwe sonde ook getest bedrading ok verzuipt hij er in wat doet die moet je hem even aan 4 gas tester zetten kun je zien wat die doet.

erwin2906 (0), 19 jaar geleden

hallo, nee de bedrading van de sonde nog niet getest,ga dat in het weekend doen, en zal hem dan meteen aan de 4 gassen test zetten, welke waarden moet ik eigenlijk meten op de draden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.