Volkswagen Polo: Motor loopt niet lekker; ratelend geluid

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1390, Vermogen (kw): 55

De motor van mijn VW Polo 1.4 uit 2003 loopt niet lekker, het maakt een ratelend geluid. Wie kan mij vertellen wat de oorzaak kan zijn?

[yt]https://youtu.be/Gbviv7OGWTU[/yt]

Leonauto

Geplaatst door Leonauto (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1900) PRO, 6 jaar geleden

Tja , loopt rauw , olie al ververst ? laat anders er eens naar luisteren bij een garage , geluiden via een pc zijn altijd lastig.

Leonauto (0), 6 jaar geleden

Olie is bij de laatste onderhoudsbeurt ververst, net als het filter.

Het geluid is inderdaad lastig te beoordelen van een filmpje, maar bij mij klinkt het nagegenoeg hetzelfde als ik het afspeel.

ricky (0) PRO, 6 jaar geleden

Zoals ik het hoor zijn het kantelende zuigers. Gebruik de zoekfunctie maar eens of Google. Waarschijnlijk is dat getik ook harder bij koude start en bij gas geven en het wordt minder naarmate hij warmer wordt?

Leonauto (0), 6 jaar geleden

[quote=ricky]Zoals ik het hoor zijn het kantelende zuigers. Gebruik de zoekfunctie maar eens of Google. Waarschijnlijk is dat getik ook harder bij koude start en bij gas geven en het wordt minder naarmate hij warmer wordt?[/quote]

Bedankt voor je antwoord. Ik ga er even naar kijken en laat het nog weten. Het is namelijk precies zoals jij het beschrijft.

Leonauto (0), 6 jaar geleden

Alles wijst erop dat het de zuigers zijn, bedankt voor de hulp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.