Volkswagen Golf 1991: Motor probleem

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: PN, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 51

Ik heb een vraagje, ik rij nu bijna een jaar in mijn golf2 1.6 cl (benzine) Sinds een paar maanden als ik een lang stuk snelweg rij en dan gas los laat om uit te voegen dan loopt de motor nog maar op 3 cilinders dan op 2 en dan op 1 en dan doet ie het niet meer. Als ik dan even wacht (1 min ofzo) dan is het weer weg. Ik dacht zelf aan een lekke koppakking (omdat het blokje ook koelvloeistof verbruikte) dus ik heb de koppakking vervangen+alle lagers en keeringen etc. Carberateur heb ik ook schoon gemaakt. Na de revisie liep het blokje slecht, maar ging steeds beter lopen. Als ik nu gas geef houdt de motor heel erg in. En het probleem dat het blokje op 3,2,1 cilinders loopt komt nu weer terug. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Ianjelle02

Geplaatst door Ianjelle02 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1845) PRO, 3 jaar geleden

Zit er nog een rubberen voetpakking onder je "carburateur" ?

bep kortsmit-1 (0), 3 jaar geleden

heb je de kop laten vlakken

kaleido 1 (1845) PRO, 3 jaar geleden

Rubber is niet gescheurd ?

bert klein (90) PRO, 3 jaar geleden

Vacuumslang / leiding van het inlaat naar de rembekrachtiger geen lekkage of gescheurd.

    Nee is vervangen en goed aangesloten - Ianjelle02 (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.