Volkswagen Kies eerst een merk: motor slaat over net of die af slaat

Bouwjaar: 1998

hallo het gaat om golf IV sdi bouwjaar 98

de motor slaat over als die statsioner loop de ene keer wel en dan weer niet slaat die over heb er al nieuwe temperatuursensor in gezet die was kapot het over slaan in zo wel bij koud als warme motor


en de onderste slang van motor naar radiateur woord niet warm ook al laat je hem wel 1 uur loop en snelweg er mee op geweest en hij blijft nog steen koud de onderste slang maar de kachel woord wel warm radiateur blijft ook koud en de slangen van kachel en andere slangen woorden wel warm

knaak

Geplaatst door knaak (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Thomas11398 (0), 18 jaar geleden

Probeer eens een andere thermostaat, dat zou de oorzaak van de koelproblemen kunnen zijn. De thermostaat zit onder de inspuitpomp. Het overslaan van de motor zou in de inspuitpomp kunnen zitten maar bij een SDI kan je daar weinig aan doen. Dan zou je toch naar een dealer moeten om de auto uit te lezen.

Succes

zaskar (0), 18 jaar geleden

Overslaan/afslaan zou ook aan kabelboom kunnen liggen. Gaat het gloeilampje knipperen? Zo ja, dan geeft hij een foutmelding en kan je dat bij de dealer uit laten lezen.

Er schijnen enkele kabelbomen te zijn die gaan corroderen bij de stekkers en die slechte verbindingen kunnen dan gaan storen met deze symptomen als gevolg.

Ook zou er vuil in de brandstof kunnen zitten. Wanneer is het brandstoffilter vervangen en heb je laatst de tank bijna leeggereden?

knaak (0), 18 jaar geleden

het voor gloeilampje knippert niet

en rij nooit de tank leeg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.