Volkswagen Polo: Motor slaat regelmatig af

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 44kw

Goedendag, voor het volgende probleem heb ik nog geen oplossing gevonden. De motor van mijn Polo 44kw (1998) valt uit op het moment dat ik het gas loslaat, afrem en de koppeling intrap. (dus niet als ik alleen gas loslaat). Schakel ik dan terug en laat de koppeling weer opkomen en geef gas dan slaat de motor wel gelijk weer aan. Of bij het opnieuw starten slaat de motor ook gelijk weer aan. Nu zijn de bougies onlangs vervangen, dit hielp wel iets, het afslaan was iets minder, maar het was dus niet de oplossing. Het gebeurd dus vooral als ik de koppeling intrap. Wie weet de mogelijke oorzaak en de oplossing. Alvast bedankt voor de reacties. Mvr.groet, Anja

annbe

Geplaatst door annbe (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Anja,

Het kan zomaar een lekkage aan de inlaat zijn, denk ook aan de slangetjes erop of eraan, een andere mogelijkheid is een vuil gasklephuis, deze kun je schoonmaken en in de basisstand laten zetten.

Gr Stefan

annbe (0), 14 jaar geleden

Stefan,

Bedankt voor je reactie. We gaan met jouw suggesties van de week aan de slag en ik zal het resultaat terugmelden.

Gr, Anja

annbe (0), 14 jaar geleden

Beste Stefan,

Vandaag ben ik met de auto naar de garage geweest om de gasklep te laten reinigen en laten inleren. Het probleem is hiermee verholpen. Kreeg nog wel de opmerking van de garagehouder dat het gasklephuis in een matige staat verkeerd en als er opnieuw problemen ontstaan dat deze dan vervangen moet worden.

Bedankt voor je reactie!

Groetjes,
Anja

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Anja,

Mooi om weer te horen,

Bedankt voor de feedback!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.