Volkswagen Golf I : motor storing

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 injectie 70 kw

hoi allenmaal

ik heb een vraagje.
ik heb een probleem met mijn golf 1 cabrio
het probleem is dat als de motor warm word ik denk rond de 60 70 graden dat de motor begint te stoteren en naar maten hij warmer word gaat de motor ook uitvallen
en als ik hem dan weer start dan slaat hij niet aan, pas na een 10 keer starten loopt hij misgien 1 keer kortstondig.
hebben jullie tips om dit op telossen.

ik heb er al een aantal dingen aan gedaan zoals: bougie's, bougiekabels, rotor+verdeelkap, ontstekings modul uit een andere motor die altijd goed is geweest en goed heeft gelopen, brandstofpomp,(filter moet nog was niet voorraadig), bobine,

ik hoop snel hier meer informatie over te krijgen.
mvg mike van de wetering

mikescorpio

Geplaatst door mikescorpio (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Mike,

Je probleem klinkt een beetje als een hall-gever, deze zit in de ontsteking, ik weet niet wat je onder de ontstekingsmodule verstaat ? Dat kleine blokje met een 6 polige stekker erop in de parafan ?

Laat de motor eens lopen dat hij afslaat, in elk geval, dat hij niet meer aanslaat, controleer dan eens of de bougie's nog vonken, waarschijnlijk is dat niet het geval en dan zeg ik dat je hall-gever het probleem veroorzaakt, even een gebruikte goede ontsteking erop zetten om te testen is dan een optie bv.

Ben benieuwt..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.