Volkswagen Golf V: motor trilt , heeft geen vermogen en max snelheid 160 km/h

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Goede dag allemaal, Ik heb een golf 4 uit 2000 staan met een pompverstuivermotor rode di 100 pk uit bouwjaar 2000 model 2002.

Het volgende is aan de hand:

Motor trilt hefig bij het vragen van vermogen vooral in de 3e en 4e versnelling, heeft ook geen vermogen bij normaal gebruik. bijv. optrekken en bij topsnelheid komt de auto ook niet boven 160 km/h

rookt ook niet , voorderest alles conform. Uitgelezen met vag geeft geen storing aan.

Luchtmassa meter is al vervangen maar geen resultaat.

Ik dacht zelf aan de vliegwiel of aansturing van de turbo. verstuivers?? hebben jullie deze probleem al een keer gehad??

Radaracs

Geplaatst door Radaracs (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jan227 (5) PRO, 15 jaar geleden

Hallo, kan een probleem met de pompverstuivers zijn. Controleren in meetwaardenblokken; zowel stationair als tijdens rijden. Volgens mij is het meetwaardenblok 13 bij stationair en 23 bij rijden, maar weet het niet helemaal zeker of de nummers van de meetwaardenblokken correct zijn.

Groet Jan227

Jan227 (5) PRO, 15 jaar geleden

Hallo, als de waarden in de meetwaardenblokken afwijken, eerst compressie meten.

Groet Jan 227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.