Volkswagen Golf V: Motor valt uit

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 TSI

Hallo,

Ik heb een Golf V 1.4 TSI waarvan de motor tijdens het rijden diverse keren is afgeslagen. Als je dan wilt starten gebeurt er niets! 5 min. wachten en hij start weer. de auto heeft het nog een paar dagen goed gedaan, maar wil nu helemaal niet meer starten. Accuspanning is goed. Als je de contactsleutel omdraait om te starten gebeurt er helemaal niks.
Heeft iemand ervaring met deze storing?

Robert

DRT

Geplaatst door DRT (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Zou beginnen met uitlezen en dan verder kijken.
Kan ook een slechte accu zijn (soms kortgesloten cel) of iets met de bedrading.

Maar voor de duidelijkheid: de motor draait en dan opeens valt hij uit tijdens rijden? Ook als je dan gas geeft gebeurt er niks?

DRT (0), 12 jaar geleden

Je bent me net voor. Ik heb vandaag de auto laten uitlezen bij de VW. Blijkt dat het voedingsspanningsrelais defect is. Er is een nieuw relais besteld, komt morgen binnen.

Wordt vervolgt....

DRT (0), 12 jaar geleden

Jawel, Relais is vervangen en het probleem is opgelost!

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Mooi!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.