Volkswagen Golf V: Verwarming blijft te warm

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi 77kw

Sinds kort is mijn clima beginnen raar doen, als ik die op 20°c zet blijft die even warm blazen als op HIGH, vanaf 16°C of airco blaast die koud.. interieurfilter is ok en het heb auto laten uitlezen, er was nix te vinden..

Ik hoor ook een piepend geluid na 2000toeren, dacht dat turbo aan het afsterven was maar die lijkt ook inorde te zijn

piepend geluid komt alleen maar voor als ik even goed door rijd! bv op autosnelweg heb ik opgemerkt dat de clima dan terug normaal werkt dus 20°C als 20°C

iemand die mij kan helpen?

alvast bedankt!

Supaa

Geplaatst door Supaa (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 12 jaar geleden

Geeft de buitentemperatuur meter nog de goede waarde op je instrumentenpaneel ?
Volgens mij is deze gekoppeld aan de clima namelijk, mijn buurman heeft hetzelfde met een seat cordoba sinds vorige week.

Supaa (0), 12 jaar geleden

[quote=Audidriver73]Geeft de buitentemperatuur meter nog de goede waarde op je instrumentenpaneel ?
Volgens mij is deze gekoppeld aan de clima namelijk, mijn buurman heeft hetzelfde met een seat cordoba sinds vorige week.[/quote]
Ja buitentemperatuur lijkt ook inorde te zijn..

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Dus de climatronic is storingsvrij?
Zoja dan even de interrieur temperatuurvoelers controleren met de testkast of deze wel de juiste waardes doorgeven, als er 1 afwijkt van de werkelijke waarde dan heeft dat invloed op de werking van de climatronic.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.