Volkswagen Golf: motor valt uit

Bouwjaar: 1999

hallo

ik een golf4 1.9 tdi 110pk,het probleem is dat wanneer de motor warm [90 graden]is deze moeilijk te starten is.Op deze site heb ik begrepen dat het aan de koelvloeistofsensor ligt.
Wat mij vandaag overkomen is dat de motor ineens uitviel tijdens het rijden,deze deed niks meer,dus de auto aan de kant gezet en ANWB gebeld.Die kwam 20 minuten later en ik heb mijn probleem uitgelegd.Dus motorkap open en starten maar,ik kreeg de motor ineen keer aan de praat.Volgens de ANWB zuigt deze lucht aan omdat hij luchtbellen zag in de brandstofleiding.

Waar ligt het nou aan de koelvoeistof sensor of aan de drukverlaging waar deze lucht zuigt aan zuigt?

Wanneer de motor koud is en ik ga de autosnelweg op loopt de temperatuur geleidelijk op.Maar eenmaal bij 90 graden loopt deze terug tot 0 graden blijft een seconde of 7 op 0 staan en dan gaat deze gelijk naar 90 graden.Is dit normaal?

mvg

david2012

Geplaatst door david2012 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

relais 109 en koelvloeistoftempsensor defekt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.