Volkswagen Polo: motor valt uit en lampje stuurbekrachtiging/airbags brandt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: SDI 1.9

Hallo iedereen,

Ik heb een tijdje een probleem met mijn VW Polo. Tijdens het rijdens vallen alle lichtjes van mijn dashbord uit maar ik kan nog steeds verder rijden. Na 2sec gaan alle lichtjes terug aan maar sommige lichtjes blijven branden onder andere de stuurbekrachtiging en de airbags lampje. Ik heb een vriend die mijn auto heeft laten uitlezen via de computer. Het lampje van de airbag was verdwenen en een week later viel mijn auto weer uit en gaat het lichtje weer branden van mijn airbag. Centrale vergredeling werkt ook niet meer prima. Ofwel sluit er slechts één duur ofwel alle deuren maar na een tijd gaat mijn bestuurderdeur terug open. Volgens mij moet het aan de electronica liggen van mijn auto.

Ik heb ze reeds in een VW garage binnen gestoken maar ze vinden het probleem ook niet. Weet iemand waaraan het probleem ligt?

Alvast bedankt voor de hulp.

Groetjes,
Katia

katia.draps

Geplaatst door katia.draps (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Lijkt wel een massaprobleem ergens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.