Volkswagen Golf: motor valt uit tijdens rijden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

motor valt sporadisch uit tijdens rijden. dit doet hij bij zeer warm weer 28 c onder de 3000rpm 100kmh en bij koeler weer alleen boven 3000 rpm +100kmh bij warm weer moet ik 15 min wachten voor hij weer start bij koeler weer start hij direct weer. voor dat de moter er helemaal mee stopt springt de toerenteller als een gek op en neer (onsteking??!! bij brandstof probleemen zou hij nooit so snel van van oorspronkelijk rpm naar 0 en weer terug gaan).koelwater temp. blijft constant. langzaam rijden in een hoog toerental geeft geen probleemen. hij gaat moelijk doen als je echt hard rijd (autobaan).bedrading ontsteking-brandstof pomp en relais zijn in orde. gashuis kleppenstelsel is schoon gemaakt. contactslot is ook in orde. bobine is ook goed heb hem igepakt met doeken zo dat i warm werd en blijft werken. halgever?? na uitvallen is de voedings spanning aanwezich op de halgever puls signaal is er ook want de motor start direct weer.
vw golf 3 1.6 benzine 1994

dinxper

Geplaatst door dinxper (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nvw (0) PRO, 17 jaar geleden

in dit geval ontsteking vervangen,is een bekend probleem!!!

gr nico

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.