Volkswagen Golf III: Motor wordt te warm kachel helemaal niet

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn VW Golf, mijn motor wordt warm tot meer dan 110 graden maar mijn kachel wordt dan helemaal niet warm.
Ook zit er drap onder mijn oliedop, ik weet niet of dit er wat mee te maken heb.

Mvg Johan

JohanH

Geplaatst door JohanH (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

de drap is sludge komt door korte afstanden rijden maar kan ook een lekke koppakking zijn maar over de temperatuur van de motor denk ik dat je waterpomp defect is haal de retourslang eens van het expansievat en geef eens gas kijk dan eens of er wel stroming is van koelwater

http://www.motor-forum.nl/forum/list_mes...

hier nog een link over sludgevorming hoe en wat

JohanH (0), 15 jaar geleden

Ik had het probleem gevonden, maar ben gelijk achter een volgend probleem gekomen. Het probleem was dat mijn koelvloeistof zo goed als leeg was, wat daarvoor zeker niet zo was.

Ik heb het bij gevuld maar nu is hij weer leeg, ik denk dat er ergens een lek zit. kan iemand mij vertellen waar die lek zou kunnen zitten.

Met vriendelijke groet,

Johan

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

kan vanalles wezen waterpomp radiateur koelflens zijkant aan blok metalen biuis die bij je oliefilter langsloopt kan verrot zijn kachelradiateur wat je het beste eens kan doen is om diagnose te laten stellen in de garage kun je zelf overwegen om hem zelf te repareren of te laten doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.