Volkswagen Corrado: Motorkap corrado wil niet open

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6

Hallo,
ik krijg sinds de sneeuw periode niet meer mn kap open, balen natuurlijk. Heeft iemand hier ook ervaring mee, die dit doormiddel van een foto reeks aan mij kan laten zien hoe je de kap alsnog open kan maken van buitenaf??? Alvast heel erg bedankt..

the-wizzard

Geplaatst door the-wizzard (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Wat is het probleem precies ?

Is de hendel binnen in kapot, of is de kabel gebroken, of wil hij gewoon niet meer open ?

Als de kabel kapot is, kom je toch aan het pielen, of tussen de grill door, of van onder..

the-wizzard (0), 14 jaar geleden

Volgens mij is de kabel stuk, het wil nog wel eens gebeuren dat ie bij de hendel afbreekt, waardoor de buitenkabel als het ware geen spanning meer opbouwt, maar hier heb ik dus al naar gekeken. Nu heb ik op een buitenlandse site gekeken, en daar legden ze het op een hele apparte manier uit, dus begreep er uiteindelijk nog weinig van. Als ik het eens op foto's bekijk, of een duidelijke nederlandse uitleg krijg, dan kom ik al een heel eind. alvast bedankt.
mvg

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Stuur me die site eens door als je wilt ? Bij een golf 2 bv steek je je vinger tussen de grill en hij is open, of anders met een schroevendraair.

Gr Stefan

the-wizzard (0), 14 jaar geleden

Hey stefan,
op deze site staat het,
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id...

Maar als ik de afbeelding bekijk heb ik zoiets van :-{

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.