Volkswagen Passat: motorregelapparaat

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI 81KW AFN

Goedendag,
Ik wil graag mijn motorregelapparaat uitwisselen met een andere omdat ik regelmatig in de vakantie last heb dat de auto bij zware belasting in de bergen de motor in noodloop gaat. Bij bijv. op een steil stuk weg bij gaspedaal onderin om snel een vrachtauto in te halen etc.In nederland nooit geen last van noodloop.Heb reeds vervangen Turbo,N75 klep,LMM,Kat eruit,Egr afgedopt slangen nagelopen,nieuw luchtfilter en brandstoffilter.De auto is wel gechipt ,maar voor het chippen had ik er ook al last van op vakantie.Nu kan ik aan een motorregelapp. komen en wilde dit nu uitwisselen om te kijken of er toch geen fout in het motorregelapp. zit..Mijn vraag is, is hiervoor een aparte procedure bijv accu loskoppelen voor het stroomvrij maken van het regelapparaat of kan je het zo omwisselen?

BVBD.Ron.

ron9753

Geplaatst door ron9753 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

in het principe kun je hem uitwisselen, alleen je komt te zitten met de startonderbreker, deze zal moeten worden gecodeerd.

paul,

ron9753 (0), 17 jaar geleden

Alvast bedankt Paul ,
Voor het coderen van de startonderbreker moet ik bij de garage zijn .Hoe gaat dit in z'n werk.
Groeten Ron.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.