Volkswagen Polo: Na het starten stopt de auto

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Na het starten van de auto kan hij alleen stationair draaien. Bij het gasgeven begint de auto te pruttelen en uiteindelijk slaat hij dan alsnog af. Vervolgens is hij niet meer aan de praat te krijgen en na even een tijdje gewacht te hebben kan je weer starten om hetzelfde resultaat te krijgen.

Geplaatst door

Inge213 (0)

al 10 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Dan zou ik denken dat er koude regeling niet werkt(choke). Wordt het beter als er lang gewacht wordt met stationair draaien ? Dat wil zeggen met een warme motor. Evt. proberen of uitlezen mogelijk is.

voyager 0

10 jaar

Niet helemaal:
Als je start dan draait hij stationair, als je langzaam gas geeft loopt de toerental op. Bij snel gas geven stopt alles en is de auto niet meer te starten.

Inge213 0

10 jaar

Mogelijk is dan inspuitpompje in de carburateur verstopt en als je gas geeft wordt er veel lucht ingezogen, maar geen benzine. Dus iemand opzoeken die de carburateur kan schoonmaken/reviseren.

voyager 0

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.