Volkswagen Polo: Electrische ramen VW Polo 1.4 fsi 9n3 werken soms wel en soms ni

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 FSI

Hallo,

De ramen van mijn vw polo werken soms een week wel en daarna weer een week niet. Als de ramen éénmaal werken gaan ze altijd naar behoren open en dicht. Als ik de auto de volgende morgen weer start kan het zo maar zijn dat de elektrische ramen niet meer werken. Dus als ze omhoog en naar beneden gaan doet alles het en zo niet doet geen enkele knop het......

Toen de elektrische ramen niet meer werkten ben ik naar de garage gegaan en jawel de monteur start de auto en alles werkt naar behoren....!?!?!? Drie dagen later... weer defect.

Hebben jullie enig idee wat het kan zijn?

Alvast super bedankt!

Groet

Sjouke

Geplaatst door

slanting (0)

al 10 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Draad breuk in de doorvoer naar de deur. Maar eerst uitlezen!

voyager 0

10 jaar

Kunnen ze dat bij de vw dealer zo zien? bij vw dealer denken ze aan de computer.....

slanting 0

10 jaar

Of er een draadbreuk in zit zou dealer moeten kunnen zien tenminste als ie ernaar wil kijken. Beginnen met de computer is een duurdere optie, maar niet ondenkbaar.

voyager 0

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.