Volkswagen Transporter: naar mij idee temperatuur te hoog

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

ik heb het gevoel dat de ventilatoren te laat aanslaan. ik weet niet bij hoeveel graden maar bij het derde dikke streep van mijn temperatuurmeter. Ik heb de venschakelaar vervangen, volgens de garage start deze bij ongeveer 82 graden en ik heb de termostaat vervangen deze in van 80 graden. ook heb ik de relais vervangen maar toch heb ik het gevoel dat de veantilatoren pas aanslaan bij een te hoge temperatuur? heeft ook een zelfde auto? zoja als je normaar rijd hoehoog gaat de temp. meter.

ense

Geplaatst door ense (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ense (0), 16 jaar geleden

f

ricardo9623 (0), 16 jaar geleden

Heeft deze auto misschien twee snelheden voor de ventilator? In dat geval zou je kunnen controleren of de zekering van de eerste snelheid er uitligt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.