Volkswagen Golf III: Nieuwe aankoop golf 1.6 vervanging ?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

goede dag,

Ik had even een vraag. Ik heb sinds 1 dag een golf 3 gekocht met 234.000 op de teller, alleen de gene waar ik de auto van heb gekocht kan mij niet vertellen of er dingen pas nog zijn vervangen. Kan iemand mij een overzichtje geven van ongeveer wammeer dingen aan vervanging toe zijn zodat ik een indicatie heb. Want ik zou echt niet weten waar ik nu op moet letten.

Alvast bedankt
Q. Osch

Quintysmo

Geplaatst door Quintysmo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Quinten,

Wat ik zelf zou doen als de motor goed loopt is op zijn minst de distributieriem vervangen, ze zeggen allemaal veel, maar je kan dat nooit achterhalen, voorkomen is beter dan genezen natuurlijk.

De riem ( set ) kost het hem ook niet..

Ook zou je eventueel de bougie's - kabels - verdeelkap en rotor mee kunnen vervangen, net zoals het lucht en brandstoffilter, olie + filter..

Dan kun je er weer een tijd tegenaan.

Gr Stefan

Quintysmo (0), 14 jaar geleden

Dank je wel stefan daar kan ik wat mee.
Ik zal hem laten vervangen zoals je al zei is het voorkomen een stuk relaxter rijden.

nogmaals dank u

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.