Volkswagen Golf III : noodloop of geen power meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

KAN IMAND MIJ HELPEN MET MIJN PROBLEEMPJE.ik zit verveeld met snelheid van mijn auto;mijn golfje trekt op tot 120 KM zonder enige problemen, maar 1maal 120km bereikt verliest ie zijn power.
ook al schakel ik terug naar vorige versnelling of minder ik mijn snelheid ; zodra die 1 keer zijn power verliest heeft die geen power meer tot ik de auto weer uit en aan zet. aan de debiet meter kan het niet liggen ;en aan de sensor rechts van de motor blok op de turbo buis kan het ook niet liggen want kheb die geprobeerd met een ander; wie heeft enig idee van wat het kan zijn ,alvast bedankt

irrr

Geplaatst door irrr (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Eerst maar uit laten lezen. Met de foutcodes zoekt het wat makkelijker.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Het probleem dat je nu hebt kan vanalles zijn, dat hij niet harder wilt rijden komt doordat hij in noodloop draait..

Uitlezen of rijdend uitlezen is het eerste wat je moet doen..

Gr Stefan

Jan227 (5) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, wat je in eerste instantie kunt doen is de dunne vacuumslangetjes die her en der door de motorruimte liggen, controleren op beschadiging. Groet Jan227

fragroo (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik denk dat je een probleem hebt met je turbo, Waarschijnlijk gaat je verstelling van je turbo zwaar. Als je hem uitleest krijg je de foutcode " turbodruk overschreden".
Controle op vastzitten van de stang van de turbo en eventueel inspuiten met kruipolie. Bij blijvende problemen de turbo demonteren en reinigen, anders turbo vervangen!

irrr (0), 13 jaar geleden

heyy
ben bij de garage geweest uitgelezen zei dat de drukventiel kapot was .zei dat misschien de ventiel voor de mazout kapot is ?heb hem vervangen en probleem op gelost
bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.