Volkswagen Golf: Olie in leiding van de turbo richting intercooler

Bouwjaar: 1997

Is het normaal dat er een beetje olie in de leiding zit? Ik heb het aluminium gedeelte schoongemaakt ook heb ik effe het vacuum slangetje op de klep van de turbo vervangen momenteel loopt hij nog steeds in noodrpogramma tussen de 100 km en 110 km. Maar als ik hem flink doortrek in zijn 4 wil hij wel bij de 110 in houden en in zijn 5 kom ik wel op 140 km. Ik heb nog geen tijd gehad om hem uit te laten lezen.

Gr. Rachid

Jeak5224

Geplaatst door Jeak5224 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


ja een beetje is normaal.

maar je moet hem niet kunnen leeg gooien.


paul,

Jeak5224 (0), 19 jaar geleden

Oke dat is gelukkig niet het geval.
Ik heb wel kruipolie in de ronde klep boven op de turbo gespoten daarna de vacuum slang terug maar hij houd nog steeds in bij tussen de 100 en 120 km. Wel heb ik de vacuum klep gemeten deze gaf geen weerstand op mijn multi meter. de stekker gaf met contact aan ca. 6 volt dat schijnt wel goed te zijn.
Oja heb met de slangetje boven de turbo afgenomen deze maakt wel vacuum. wel vreemd als deze geen waarde geeft want die moet tussen de 14 en 20 ohm zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.