Volkswagen Golf IV: olie peil is goed, maar motor is droog

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Mensen,

Mijn VW is een en al probleem auto, nu is mijn motor blok droog terwijl als ik peil wel olie erin heb zitten, hoe kan dit gebeuren pas olie ververst ongeveer 4 maand geleden en heb maar 6000 KM gereden.... als ik hem peil is de olie wel dik alsof het een mengsel is met zand en ruikt verbrand ook in de ochtend. weet iemand raad hiermee of moet ik die auto gewoon verbranden, want een golf 4 is leuk maar het is de slechtste auto die de duitsers ooit gemaakt hebben. ik heb vandaag naar huis moeten lopen want ik hoor nu allemaal geratel voor bij de rechter band en als ik 30 rij voel ik getik onder de auto. hij heeft nu 260.000 KM gereden

groetjes van mij

Moerie

Geplaatst door Moerie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Moerie]een golf 4 is leuk maar het is de slechtste auto die de duitsers ooit gemaakt hebben[/quote]
260.000 km en dan zeggen.... [i]het is de slechtste auto die de Duitsers ooit gemaakt hebben[/i] De vorige eigenaar komt waarschijnlijk tot een heel andere conclusie..................

Gr. paul

Henkk (0), 15 jaar geleden

hahah jah 260.000 km indd een hele slechte auto.... ;) kan indd makkelijk de 5 ton halen maar onderhoud regulier onderhoud is wel een vereiste. dus niet als je zelf denkt nu moet het maar eens......

OTTO-TDI (0), 15 jaar geleden

260 is niks man, jullie weten dan niet wat een vw kan halen. gewoon elke 15d olie verversen dat ding haalt 500d ook wel..;)

OTTO-TDI (0), 15 jaar geleden

wooooooow het is ook nog een tdi!... alsjeblieft, als je niet weet wat een tdi is, en dan ook nog zegt 260.000 is slecht, dan moet je helemaal ophouden. goh! ik dacht het is een benzine ofzo.. maarjah 5 ton haalt hij zowiezo wel, gewoon elke 15.000 olie en filter verversen.. als je niet onderhoud doet, en telkens bij een oliebeurt bijvult (als het moet) ja dan krijg je wel schades he. m'n vader had een audi 80 1986 1.6 diesel met 5 ton op de klok, (GEEN DRUPPEL OLIE VERBRUIK) verkocht aan kennis, hij is nog steeds blij!

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

wie is blij, de kennis of je vader?... hehehe.

Henkk (0), 15 jaar geleden

indd ook ik heb een audi 80 gehad met 450.000 op het klokje auto liep nog als "nieuw"

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Moerie,

Problemcar is niet opgezet om je ongenoegen te uiten over een bepaald automerk, op internet is wel een andere site te vinden waar je dat kunt doen.
Om deze reden is de topic gesloten.

Hans moderator problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.