Volkswagen Golf : ombouwen van ontsteking

ik heb een golf 2 uit 84. nu heb ik problemen gehad met mijn motor en heb er nu een nieuwe motor in gebouwt. het probleem is nu dat ik geen contactpunten ontsteking meer heb maar een elektronice ontsteking heb op deze motor. nu heb ik ook het ding dat onder de voorruit zit gemonteerd overgezet (een soort chip van simens) maar als ik nu de accu aansluit gaan er gelijk lanpjes branden van de olie druk en het laatcontrole lampje van de accu (dit is normaal alleen als ik het contact op de eerste stand aan heb staan) nu had ik voor deze ontsteking een zwarte draad naar de zekeringen kast moeten leggen en ik heb deze op dezelfde plaats in het stekkerblok gemonteerd als dat het in de andere golf zat (degeen waar ik alles uit heb gehaald) als ik deze draad los trek heb ik het probleem van de brandende lampen op het dachbord niet meer.
kan iemand mij een schema sturen ven hoe de draden aangesloten moeten worden??
of kan iemand me uitleggen hoe het aangesloten moet worden?

b.v.b.d.

roy10515

Geplaatst door roy10515 , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

stefan84, 16 jaar geleden

Roy

waarom moeilijk doen als het makkelijk kan ???

waarom monteer je niet gewoon de ontsteking die erin hoort,dan heb je deze flauwekul helemaal niet..

maar geef eens wat meer info over die ontsteking en het type motor wat erin ligt e.d. dat denkt wel zo makkelijk..!

maar kijk hier eens op :

www.volkswagen.msk.ru

is half rusisch half engels maar er staat alles op,ook jou zoekend schema..

ben benieuwd

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.