Volkswagen Passat: omhoog lopend toerental op gas en op benzine schommelt het t

Bouwjaar: 1995

hallo ik zit met mijn handen in het haar ik heb een passat met een necam g3 installatie erin nu is het volgende probleem op getreden als ik de auto start loopt hij goed en zodra ik aan het gas kom loopt het toerental ineens op van 1000 naar 3 a 4000 toeren na een paar keer aan het gaspedaal hebben gezeten loopt hij weer normaal zet ik hem dan op benzine dan schommelt het toerental ineens van 1000 naar 3000 help mij astublieft (het is een 1800i type abs)

hofstra

Geplaatst door hofstra (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo rudi

controleer de voetpakking maar eens, deze bevind zich tussen het gasklephuis en het spruitstuk, deze gingen in die tijd, en nog steeds bij bosjes van tien over de toonbank..

paul,

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

En anders moet je alle mogelijke luchtkanalen eens stuk voor stuk afsluiten, weet je in ieder geval waar het probleem weg komt. Anders wat Paul zegt ff testen met remreiniger terwijl de motor stationair loopt.

Sytze

hofstra (0), 18 jaar geleden

voetpakking is hagel nieuw nou loopt hij goed behalve als ik hem s'morgens start dan loopt hij tegen het afslaan aan en als ik een paar honderd meter heb gereden loopt hij goed nu is het volgende probleem op getreden hij wordt niet goed warm de motor wel maar binnen in de auto niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.