Volkswagen Polo: onbalans bij 800/1200 toeren

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Heb een polo staan met 3ton op de teller, stationair en bij lage toeren zit er een trilling in het blok, het is een 1.9 diesel, ik denk zelf aan onbalans in het vliegwiel, maar wil graag weten of er iemand is met ervaring hiermee voordat ik de hele boel loshaal voor niks.
groet peter.

Mercury

Geplaatst door Mercury (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

hoeveel defecte vliegwielen wil je ? je kunt er hele stamtafels van maken. een defect 2-massavliegwiel komt dikwijls voor, ik vrees ook hier het ergste.

paul,

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

da's duidelijk, dus dan kan de boel uit elkaar,bedankt

Luk6716 (0), 16 jaar geleden

Toch wat troost,er zijn nu koppelingkits te krijgen ter vervanging van die kl.... 2 massatoestanden.Kit bestaat uit vast(!)vliegwiel, drukplaat ,schijf(terug met de dempingsveren) en lager. Vorige week men eerste geplaatst op een 1.9 d polo.Een pak minder prijzig en hopelijk wat steviger ook.Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.