Volkswagen Polo: Onderdelen kopen via internet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 (44kw)

De (voor) remschijven en blokken van de Polo van mijn zoon moeten worden vervangen. Onderdelen kopen via Internet is stukken goedkoper. Hoe kun je er zeker van zijn dat je de juiste onderdelen bestelt voor het type auto bestelt? En hoe weet je zeker dat de kwaliteit redelijk tot goed is? Het is een Polo met 44 kw op het kenteken. Is dat een 6N1 of een 6N2 of nog een ander type? Wat zegt het keurmerk TUV. Zijn het dan goede onderdelen?
Alvast dank voor de reacties
Ben

Oxyd

Geplaatst door Oxyd (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

een kwestie van vertrouwen als u dat niet heeft niet aan beginnen, dus aan u de keus keurmerk zegt mij niets kunnen ze altijd zeggen , het is een duits keurmerk masar wat dat voor meer waarde heeft ?

primera p11 (0), 13 jaar geleden

Kijk niet alleen naar de prijs,je eigen veiligheid is in het geding.
En overal kunnen ze wel T.u.v. opzetten maar is het werkelijk T.u.v. gekeurd.
En als het prijsverschil echt groot is,dan zou ik het niet vertrouwen.

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

op www.ebay.de zoektemr Bremsscheiben polo vind je goede onderdelen, maar ook china scrap.

knappe remschijven voor deze wagens zijn van ate of zimmermann, blokken van ate, pagid, jurid of textar.
Ervaring met diverse bedrijven is dat ze leveren waar ze mee adverteren, anders is op ebay het spel snel over en uit.

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

Het verassende van remschijven is dat ze nagenoeg allemaal uit dezelfde fabriek komen en dan uitgeleverd worden aan bosch,brembo, zimmerman etc die ze dan een beetje nabewerken en ze in een doos stoppen met hun naam er op.

gr john

Oxyd (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor alle reacties. Ik heb de onderdelen gistersen besteld en vandaag ontvangen. De schijven met blokken kostten me samen € 99,00. Het bedrijf levert al 20 jaar aan 3000 garagebedrijven door heel Europa. Dat wordt dit weekend sleutelen in de kou. Ik hoop dat de oude schijven een beetje los willen komen. Wie heeft daar ervaring mee? Heeft iemand nog tips om de schijven en blokken te vervangen? Ik heb begrepen dat de remklauw met 2 inbusbouten los kan en daarna de schijf met een (Torx) centreerbout.
groeten,
Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.