Volkswagen Golf: onderdelen vw golf 1

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo mensen,

Wie kan mij helpen aan een bruine hoedenplankkap RA met het onderdeelnummer 171 867 762 H, ruitensproeiertankbevestiging RA met het onderdeelnummer 171 955 775. Ik ben ook een steun nodig RA in de wielkast bovenin voor de tankontluchting en waar de plastic binnenspatscherm mee vast zit. Het betreft een vw golf 1 1.1 uit '82 CL uitvoering.
Weet iemand toevallig nog een club of een bedrijf die onderdelen opkoopt van de vw fabriek. Heb vanmiddag contact gehad met de dealer en is bijna niets meer van leverbaar van een golf 1 uit 82.

MVG Raymond Hofste

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

http://www.vw-classicparts.de/

levert origineel vw wat de dealer niet meer leveren kan.

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Hallo harry,
Dit is een site met alleen maar over kever delen. Heb je toevallig nog een site of bedrijf die golf 1 onderdelen kan leveren?

mvg raymond

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Deze site is van een regelrechte VW dochter die alle delen die de dealer niet meer levert verzamelt en via dit kanaal verkoopt. Gaat altijd om originele delen of delen die nog in kleine partijen door de originele leverancier aangemaakt worden. (b.v. rubbers)

Leveren wel degelijk voor de golf1 delen hoor.

Het beste gaat je wens aangeven in dit contactforumulier
(liefst in duits, maar engels gaat ook)

http://www.vw-classic.net/vwcd_neu/conte...


Succes er mee.

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Hallo harry,
Bedankt voor de snelle reactie. Ik ga het proberen te bestellen.

Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.