Volkswagen Golf: bescherming carroseriedelen golf mk1

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo mensen,

Ik had nog een paar vragen over een golf mk1:
Ik ben momenteel ereen aan het restaureren uit ´82. Wie weet welk spul er in de wielkasten achter en voor zijn de spatborden ermee vast gemaakt en is ook op de bodem gebruikt? Het lijkt wel elastice rubber/strikkit of is het een soort bitum wat ze gebruikt hebben. Ze hebben het tevens ook over de naden heen gestreken. Wie kan mij helpen wat het is!! En welk soort was hebben ze toen in die tijd gebruikt in de langsliggers het is hele dikke was. Is er nog soort gelijke was te verkrijgen die net zo goed is als die was wat ze toen gebruikt hebben? Ik heb wel eens gehoord of gelezen van beru pur of zoiets schijnt het dikkere soort te zijn. Het moet was zijn die niet zomaar uit alle kieren uit komt lopen wat ML TECTYL wel doet met iets warme tempraturen.


M.V.G Raymond

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

carroseriekit. te verkrijgen bij de betere autometrialenzaak, of schadeherstelleveranciers.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.