Volkswagen Golf 5: Onderhoud reset

Bouwjaar: 2005

Wie weet hoe ik handmatig deze golf 5 kan resetten.

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Riesjaar (0), 18 jaar geleden

Niet
Kan alleen via de officiele testkast

Sido10864 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan wel zijn, maar volgens mij moet iedere garage het ook zlef kunnen doen i.v.m. Monti

sambijman (0) PRO, 18 jaar geleden

Mooi niet dus.Zo zijn er wel meer dingen die wij als universele garage niet kunnen.(Nieuwe software-versies invoeren ed.) Zal nog wel komen denk ik, maar voorlopig is dit best lastig.

Guido Priemus (0) PRO, 18 jaar geleden

Met VAG-COM kan het ook

caddy1492 (0) PRO, 18 jaar geleden

het staat niet meer in het instructieboekje vermeld, maar zoals sido al zeg'; het moet zonder apparatuur mogelijk zijn. een eis uit brussel. bij de golf/touran. bij uitgeschakeld contact de knop van de dagteller indrukken en ingedrukt houden. auto op contact zetten.knop loslaten. de linker knop van de tijdsinstelling nu rechtsom draaien, en voila het sleuteltje is weg. echter gaat nu na 15000 km het steeksleuteltje weer branden. om de longlife instelling weer te krijgen moet je wel aan de testkast. zo kun je zien dat de autofabrikanten toch nog een beetje de boel voor de gek houden.

Sido10864 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb wel iets geprobeerd met :bij uitgeschakeld contact de knop van de dagteller indrukken en ingedrukt houden. auto op contact zetten.knop loslaten maar daarna lukte niets.Als je de tijd knopjes indrukt gaat alleen de tijd veranderen.

Riesjaar (0), 18 jaar geleden

Dat zal misschien wel lukken, maar dan staat hij niet
meer long life service

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.