Volkswagen Golf V: spanning in a.w.stekker

Bouwjaar: 2004

Weet iemand hoe het komt dat ik, als het stadslicht aanstaat op de aanhangwagenstekker op wel 5 punten tussen de 6 en 9 V spanning meet? Op de vouwwagen staat het a-licht nog maar op 2,4 V waardoor het lichtpuntjes zijn wat er overblijft.Bij een andere wagen is alles goed, het is zo gek dat als allen het stadslicht aanstaat er ook op andere punten spanning staat, stekker ziet er heel goed uit. Trekhaaksysteem staat buiten het centr zek gebeuren om, is door dealer aangesloten en apart met 3 zek gezekerd, gaarne advies

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

te dunne draden of overgangsweerstand,massa is echt belangrijk

dutch123 (65), 18 jaar geleden

Lijkt inderdaad op een massa probleem. Trek eens een aparte massa draad buitenom direct van de auto-accu naar de massa van de verlichting van de aanhanger(om het te testen).
Als dat werkt, kun je de definitieve oplossing wel bedenken.

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

DE verlichting is geheel goed als er een andere auto voorstaat, alleen de a lichten geven zo weinig licht, dus het legt aan de Golf zelf, maar waarom meet ik op 5 punten diverse spanningen van 6 t/m 9 V, is de Can-bus in de war door een of andere oorzaak? Heb met een univ meter gemeten en niet met een spanningszoeker want dat mag niet bij Can bus

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi Arnold , dit zit waarschijnlijk in de regelapp. aanhangwagen . Deze bevinden zich links achter, achter de bekleding , of defect of ze zijn verwisseld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.