Volkswagen Golf: onregelmatig lopen stationeer tdi

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

ik heb een golf gekocht die onregelmatig stationeer loopt ik heb de luchtmassameter vervangen maar helpte niet o ja auto is ook gechipt

tuncay

Geplaatst door tuncay (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Kan diverse oorzaken hebben.
Compressieverlies of verstuivers maar kan ook wel in afstelling zitten of pomp zelf.
Zou adviseren om eerst storing uit te lezen en dan kan die persoon ook misschien al wel horen of de motor wel op 4 cilinders loopt.

tuncay (0), 16 jaar geleden

ik heb hem ook al uitgelezen bij ons op het werk 2 foutmeldingen inlaatdruk en pomptiming inspuit moment maar ik denkdat die fouteldingen door het chip komt er moet iets anders mee aan de hand zijn auto rijdt verder wel goed trekt ook goed door starten is ook geen probleem alleen stationeer onregelmatig als ik heel iets gas geef dan is het probleem weg en koud loopt ie soms ook goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.