Volkswagen Passat: Parkeersensoren haperen soms

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 FSI

Zit met het volgende probleem. De parkeersensoren aan de voorkant blijven soms "hangen", waardoor deze continu piepen. Ik ben hiervoor naar de dealer geweest, maar het uitlezen heeft niets opgeleverd. Vervolgens hebben ze de bumper losgehaald, maar ook dat leverde niets op, met als resultaat dat ik nog steeds met het probleem rondrijd. Nu zijn de parkeersensoren zeker niet het belangrijkste deel van een auto, maar irritant is het wel. Heeft iemand misschien een suggestie om dit probleem op te lossen?

Alvast bedankt!

hapsnap

Geplaatst door hapsnap (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Volgens mij zijn de sensoren verbeterd en er is een reparatiesetje te krijgen,en bij een beetje vocht kan hij ook al afgaan.
Maar ik moet wel zeggen dat ik dit probleem vaak merk,dus of het voor 100% opgelost kan worden vraag ik me af.

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Parkeersensoren vervangen ( advies heel set ) is in kleur te bestellen.
Bij sommige passats werd dit vergoed d.m.v. een terugroepactie maar dat zal de dealer wel nagekeken hebben mag je aannemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.