Volkswagen Lupo: Pass. airbag Lupo

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUD

Hallo allemaal, dit is eigenlijk een vraagje voor de VW-dealer monteur die beschikking heeft over HST.
Weet je toevallig of een Lupo van 2005 een vervangingsweerstand nodig heeft als de pass. airbag uitgeschakeld wordt??
Of is losnemen en functie-aanpassing voldoende om geen constant brandend lampje te krijgen ?

MVG Jan

JanT5138

Geplaatst door JanT5138 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

martijn v o (0), 12 jaar geleden

1 zet met vagcomsoftware de passagiersairbag en eventueel zijairbags uit.(kijk evt http://www.gerritspeek.nl/vag-com.html
LAAT DIT DOEN ALS JE HET NIET ZEKER WEET
2 Als je de auto nu op contact zet zie je het lampje zo'n 10-20sec knipperen. Dat is de indicatie dat er een airbag uitstaat, of een probleem mee is. Zet de auto in de E en zet de auto uit. dit is omdat de hendel het verste naar achteren staat. ( je kunt trouwens de sleutel er nu niet uithalen. )
3 !!!!HAAL DE ACCUPOOL NU LOS!!!!
4 Schroef zoals in het koffiebekertopic beschreven alle schroeven los van het dashboard. Na het linker deel eruit te hebben gehaald,haal ook even de schroeven van de middentunnel los. zo heb je iets meer speling. Nu hoef je alleen het rechterdeel naar voren te kantelen. Je kunt nu al de gele stekker zien zitten.Haal deze even los van de beugel, knijp em in en haal de twee delen los. De airbag is nu losgekoppeld.
5 Schroef het dahboard weer in omgekeerde volgorde in elkaar en sluit de accupool weer aan.
6 voor de netheid: Plak een sticker aan waarop aangegeven staat dat de passagiersairbag uit staat. Noteer dit ook in het boekje, oid.
bron: www3literforum.

JanT5138 (0) PRO, 12 jaar geleden

Dankje Martijn, hieruit blijkt dus dat er geen vervangingsweerstand tussen moet !
Ik ga aan de slag.

Gr Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.