Volkswagen Lupo: Sigarettenaansteker doet het niet meer, zekering?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V 55kw

In de auto van mn vriendin doet de sigarettenaanteker het niet meer, waardoor ze haar navigatie niet meer kan gebruiken. We kwamen erachter toen het lampje van de USB oplader niet aansprong, daarna kwam de sigaretten aansteker vast te zitten, omdat die niet verwarmd werd en er dus niet meer uitsprong.

De kabel (3 polig, zwart/blauw/rood) is aangesloten, contacten zien er goed uit. Ik heb de zekeringenkast bekeken onder het stuur, maar niets kunnen vinden. Is er een zekering kapot of...?

Alvast bedankt voor de hulp!

nd-photo.nl

Geplaatst door nd-photo.nl (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

ja ik vermoed van wel loop ze alle eens na met eenm spanningszoeker.

groetjes jan.

nd-photo.nl (0), 12 jaar geleden

Maybe makkelijker als iemand weet om welke zekering het gaat (nummer ?) in het blok. Zijn er een flink aantal, een stuk meer dan in mn Megane Coupe in ieder geval!

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

ja dat wel maar bij gebrek aan respons.

groetjes jan.

nd-photo.nl (0), 12 jaar geleden

Vandaag even op zoek gegaan naar het euvel en maar de tijd genomen om de zekeringen na te kijken. De kleine zekeringen waren allemaal intact (kan je alleen vanaf de bovenkant bekijken). De grote zekeringen (onderste rij) leken ook allemaal prima, totdat ik op een kapotte zekering stuitte. Morgen even nieuwe halen en dan moet het wel opgelost zijn!

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou mooi dat het gelukt is.

groetjes jan.

nd-photo.nl (0), 12 jaar geleden

Vandaag nieuwe zekeringen gehaald en vervangen, doet het weer prima. Dank voor je reacties Jan!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.