Volkswagen Passat: passat 1.6 sedan 1999 als de motor warm is problemen met optrekk

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Heb een vraag wat betreft passat 1999.
Problemen met optrekken als de motor op temperatuur is heeft de auto problemen met optrekken hokkelt en stottert de auto
lijkt wel of er dan geen vermogen is.
Bij uitlezen geen storing.
Overigens als de motor koud is geen problemen.
Weet iemand wat dit is?

Groetejs Rob

bo2010

Geplaatst door bo2010 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat kan in princiepe van alles zijn, van bougiekabels (dacht wel aanwezig op jouw motor) tot een bobine die de vonk overslaat tot een defecte temperatuursensor. Luchtmassameter zou ook nog kunnen maar das allemaal gissen nu.
Je zou het eigenenlijk aan een monteur moeten laten horen of laat de motor eens stationair draaien en pak een plantespuit met water en sproei over de bougiekabels en doppen en bobine, lekker nat maken en als je de motor daarop hoort reageren dan is er wat fout.

bo2010 (0), 10 jaar geleden

[quote=ricky]Dat kan in princiepe van alles zijn, van bougiekabels (dacht wel aanwezig op jouw motor) tot een bobine die de vonk overslaat tot een defecte temperatuursensor. Luchtmassameter zou ook nog kunnen maar das allemaal gissen nu.
Je zou het eigenenlijk aan een monteur moeten laten horen of laat de motor eens stationair draaien en pak een plantespuit met water en sproei over de bougiekabels en doppen en bobine, lekker nat maken en als je de motor daarop hoort reageren dan is er wat fout.[/quote]
Bedankt Ricky ga ik zeker proberen en overleggen met mijn monteur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.