Volkswagen Passat: passat 1.6td '92 sluit na 1 of 2 min automatisch alle deuren af

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel

Hallo iedereen, laat vrijdag mijn drempels door garage lassen, sindsdien wanneer ik de deuren open, slaat de cv na 1 of 2 min automatisch alle deuren terug dicht, ook als de deuren dicht zijn hoor je de pomp allle 2 min nog eens alles sluiten en ga zo maar door, pff heb ff batterij afgekoppeld. Ik heb vond de + pool niet vast gedraaid rond de born, aangedraaid maar geen resultaat, nog altijd hetzelfde.
Moet maandag naar technische keuring ermee, iemand tips?
Anders probeer ik om gewoon tijdelijk de pomp achterin te ontkoppelen en dan werkt de cv tijdelijk niet meer.
Dan zien we wel verder na de t.k.

skeelingape

Geplaatst door skeelingape (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 12 jaar geleden

Is de accupool wel los geweest met het lassen?.

skeelingape (0), 12 jaar geleden

Ik ben zeker van wel, had polen nagekeken en aangedraaid.
Nu vandaag, na afkoppeling van de batterij nacht en halve dag draai ik de sleutel om, deuren blijven netjes open, geen pomp meer die op hol slaat maar de cv werkt niet meer, tja beter dit dan dat er op de keuring tepas en te onpas de deuren sluiten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.