Volkswagen Passat: Passat 1.9tdi 4motion Brandstof Probleem 4wieldrive Variant.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI ATJ

Hallo Allemaal Vandaag Op Het Werk Een Raar Probleem Auto Krijgt Geen Brandstof In Het Filter,kapje Bij Tank Rechts Onder Achterbank Losgehaald Blijkt Dat De Brandstofpomp Droog Staat Pomp Loopt Wel Terwijl De Meter Half Aangeeft, Toen 5 Liter Diesel Erin Gedaan Filter Ontlucht En Starten En Lopen Na 5minuten Slaat Motor Weer Af Weer Bij Pomp Gekeken Weer Droog, Nu Het Linker Kapje Onder Achterbank Losgemaakt Zit Stekker Op 2polig Zwart Blauw Blijkt Dat Hier Voldoende Brandstof In Zit, Dus Conclusie Hij Pompt waarschijnlijk ????

De Brandstof Naar De Linker Tankhelft Wie Heeft Dit Eerder Meegemaakt En Wat Zou Er Vervangen Moeten Worden Wij Komen Er Niet Uit Hopende Iemand Hier Ervaring Mee Heeft Bvb Dank Groeten Moni..

moni

Geplaatst door moni (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

moni (0) PRO, 14 jaar geleden

niemand ervaring hier mee...kan het zo zijn dat de tandempomp stuk is, dan zou hij toch ook niet goed kunnen lopen als ik brandstof in de tank gooi AAN POMPZIJDE of denk ik nu te kortzichtig PS TANK BESTAAT UIT 2 KAMERS L+R OMDAT AANDRIJFAS ER ONDER DOOR LOOPT TOCH ZIT ER MAAR 1 OPVOERPOMP IN DE TANK AAN RECHTERKANT HOE KAN DE BRANDSTOF UIT DE LINKER KAMER DAN IN DE RECHTSE KAMER WORDEN GEPOMPT ??HET LIJKT NU OF HET TEGEN OVERGESTELDE GEBEURT. WIE HEEFT DE GOUDEN TIP VOOR MIJ. graag alle reacties meedenkers zijn welkom bvb dank moni.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Misschien een probleem met de zuigstraalpomp ?

Gr Stefan

moni (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo stefan bedankt voor je snelle reactie maar wat is de zuigstraalpomp? is dit de opvoerpomp in de tank,,, heeft iemand nog een plaatje afbeelding hier van, er zit wel een soort klepje groen van kleur in de tank waar zou deze voor dienen?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Moni,

Deze zit als het goed is in de linkerkant van de tank,

Werking van zuigstraalpomp :

De brandstoftank is bij wagens met 4-wielaandrijving in twee kamers verdeeld. Om het brandstofvolume uit de linkerkamer naar de rechterkamer naar het stuwhuis van de opvoerpomp te transporteren, wordt gebruikgemaakt van een zuigstraalpomp. Een tweede zuigstraalpomp zit in de rechterkamer van de brandstoftank en verbetert daar de brandstoftoevoer naar het stuwhuis van de opvoerpomp. De zuigstraalpompen werken volgens een natuurkundig principe en worden door de brandstofretourleiding via een verdeelstuk met drukbegrenzingsklep aangedreven

Gr Stefan

moni (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo stefan links zit geen pomp een soort vlotter en een 2polige ovale stekker zwart blauw ..

volkswagen1802 (0) PRO, 14 jaar geleden

De leiding wat van de rechtervlotter naar de linkervlotter loopt controleer die eens op een breuk.
Denk dat daar je probleem zit.

moni (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo stefan en volkswagen1802 zal morgen brandstof er in gooien en motor laten lopen dan gaan kijken waar de brandstof blijft is wel zeer moeilijk te zien weinig ruimte bij .. verder reacties van harte welkom bvb dank moni..

moni (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo allemaal vandaag nieuwe pomp gemonteerd in de tank probleem lijkt nu opgelost allemaal hartelijk dank voor het meedenken groeten moni..

volkswagen1802 (0) PRO, 14 jaar geleden

Weer wat opgelost!
Bedankt voor je feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.