Volkswagen Passat: Achterklep Passat

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 74kw

De achterklep van mijn Passat gaat niet open en dicht zo als het zou moeten, bij openen met de CV blijft ie in de eerste vergrendeling steken. Ik heb de binnenbekleding verwijderd, wat geprobeerd te smeren en alles lijkt te werken zoals het zou moeten maar dan vertraagd. Bij het openen van de klep (na het aanraken van de microswitch) duurt het een tel of 3 voor het slot openspringt. Iemand die idee heeft welk onderdeel er kaduuk of vuil is?

Scheemda

Geplaatst door Scheemda (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Scheemda

Wat vaak voorkomt en defect raakt is het elektrische gedeelte die het slot aanstuurt.
Deze vervangen is de oplossing, kosten slechts 35,-

Gr. paul

Scheemda (0), 14 jaar geleden

Paul,

Heb ETKA hier open, heb je ook een onderdeelnummer, 't is een brij van onderdelen daar, maar dat zal geen nieuws zijn :-)

grt Peter

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[url=http://img686.imageshack.us/i/klep.jpg/][img]http://img686.imageshack.us/img686/5470/...[/img][/url]

Dit is um...........

Gr. paul

Scheemda (0), 14 jaar geleden

Ok, dankje, staafje wat in en uit schiet is ook wat zwart, kan dat hier zo niet zien trouwens maar er lijkt ook wat op te zitten..

Scheemda (0), 14 jaar geleden

Nog even ter afsluiting, de schakelaar in de handgreep bleek defect. Vervangen en alles werkt weer als vanouds. Bedankt voor de ondersteuning allemaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.