Volkswagen Passat: Passat 5-cilinder, JS motor, 1985: draadbreuk blower?

Bouwjaar: 1985

Hallo, mijn 20 jaar oude 5-cilinder Passat GL uit 1985 doet het prima, maar werd afgekeurd omdat de blower niet werkte, logisch ook. De Blower zelf is goed, de schakelaar is goed, de zekering is goed, de weerstand is goed. Het is waarschijnlijk dus een draadbreuk... Heeft iemand ervaring met deze reparatie in oude modellen VW-Passat van 1980-1988 (type 32B)?. Tips zijn welkom!

Passat32B

Geplaatst door Passat32B (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo geen ervaring in dit model maar wat je wel kunt doen is even kijken welke draad een onderbreking heeft door middel van je multiemeter
de draad waar de weerstand van oneindig is daar is een onderbreking ik nieuwe draat trekken en klaar
su6

Passat32B (0), 19 jaar geleden

Heb samen met mijn garage naar de oorzaak gezocht. Toen we bezig waren en aan het voelen waren aan de draden achter het dashboard deed de blower het ineens weer.. Daarna heeft hij mijn auto alsnog goedgekeurd en de blijdschap was groot. Echter, na een paar dagen haperde de blower weer, en nu doet hij het nog steeds niet. Toch maar weer eens goed verder zoeken naar die draadbreuk binnenkort...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.