Volkswagen Passat: Passat W8 storing cv,ramen,deurslot.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: W8 4.0 liter

Hallo,
ik heb een VW Passat W8 uit 2001.
Ik heb meerdere storingen in de auto zitten. Soms zijn de storingen er ook weer uit en ze kunnen zo onder het rijden er weer in komen.
Storingen zijn:
1) Centrale deur vergrendeling werkt niet. Als ik de knop van de sleutel indruk gaat alleen het alarm eraf,de deuren blijven opslot.
2) Verlichting electrische ramen (knoppen) en tegelijk de verlichting van de climatecontrole.De ramen willen dan ook niet open. De buiten temp. word niet meer aangegeven in het clima paneel maar wel in de cockpit.
3) Geeft aan dat de bestuurders deur open staat.
4) De koelventilatoren beginnen ook te draaien zogauw als ik de auto op contact zet of start. Ik heb de auto uitgelezen en deze gaf aan dat de temp zender kapot was. Nadat ik er een nieuwe ingezet heb is de storing gebleven en geeft nogsteeds aan dat de zender kapot is.
5) Geeft aan dat de ruitensproeier op is.Het tankje zit vol. De auto geeft het alleen aan als de rest van de storingen actief zijn.
6) Ook doet de tankmeter het niet. Op de laptop doet de vlotter het wel en de benzinemeter in de cockpit ook.
7) De auto reset ook de tijdklok en de dagteller automatisch.
Ik heb de box voor de bestuurders stoel eruit gehaalt. Er zat geen vocht of een brandplek op de print. Heb de stekkers schoongemaakt. Er lag geen water of vlekken van een eerdere lekkage op de bodem. Wel heb ik een vochtige plek onder de bijrijders stoel.
Er zitten veel foutcodes in het interieur zoals: Speakers, stoel verstelling,stoelverwarming,portiersloten,enz.
Ik heb de volgende dingen vervangen:Portierslot bestuurders kant. Raambedieningspaneel bestuurders kant. Temp. zender koelwater.
Ik heb er ook cruise controle in gebouwd.Deze werkt perfect.
Alle onderdelen die ik heb gebruikt zijn orgineel VW.

Ook heb ik een probleem met benzine tanken. Gisteren was de tank leeg en elke keer als ik er benzine in tanken wil slaat het pistool op slot.Ik kan het pistool alle kanten op bewegen maar hij valt steeds weer op slot. Na 30liter en 5min in de kou hebben gestaan stop ik er maar mee. Zit er ergens een ontluchting op de tank?

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

mvg

Peter

kleine mike

Geplaatst door kleine mike (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dilshat_ajm (0), 13 jaar geleden

zie is naar je massa kabel...ik zie dat je cruisecontrol hebt ingebouwd dat kan zijn dat onder je stuur massakabel losjes zit en door de schokjes die storingen op komen

dilshat_ajm (0), 13 jaar geleden

ik had zelfde problemen zat aan de massa kabel onder stuur

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

laat de auto eens uitlezen met vag.com en reset alle fouten daarmee
komen er fouten weer terug, of blijven ze, noteer die codes dan en plaats ze hier. Heb je gecontroleerd of je bak waar de accu in staat, of die leeg is en niet vol staat met water? er zitten 2 afvoeren in, en die zitten heel erg vaak dicht!!! deze bak moet leeg zijn, anders krijg je ook geheid ellende met je rempomp!!! en vriezen je remmen vast!! de ene afvoer zit onder de accu, de ander iets verder naar de rembekrachtiger toe.
Je dynamo geeft een juiste laadspanning?
Je hebt hier een w8, is dat toevallig een amerikaanse uitvoering? die hebben namelijk een lastige beveiliging tegen het sputteren van brandstof uit de vulhals, en die slaan idd heel vaak af. Dit is een kwestie van leren tanken, eerst even voorzichtig en dan kun je het pistool verder inknijpen.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik lees dat je cruise control hebt ingebouwd...... dat zat er niet op????? en ik neem aan dat het een automaat is?
maar, zijn de problemen begonnen na dat de cruise control is ingebouwd?
Deze passat heeft namelijk een canbus systeem... en daar in iets bijbouwen is vaak problemen afroepen....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.