Volkswagen sharan: pdc

Bouwjaar: 2003

Geeft een foutcode g203 , is de achtersensor links in de bumper. Heb de bedrading in de bumper gechekt + de sensoren..allemaal correkt..tot aan de onderkant van de auto..Maar waar is de stuurdoos van de pdc ? Kan er me iemand mij helpen ? dank op voorhand..Marc

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo onder de bestuurdersstoel marc...!!


paul,

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je de sensoren onderling als eens gewisseld. Zo kan je controleren of de betreffende sensor stuk is, als de fout mee verhuist met de sensor.

marc denuit (0) PRO, 19 jaar geleden

ja , heb ik al verwisseld , om te zien of de sensor kapot was , en gaf me een foutmelding aan de andere kant , dus sensor niet kapot.

Siem Bijman (140) PRO, 19 jaar geleden

Als je de sensor verwisselt en een fout aan de andere kant hebt, heb je de fout dus op de sensor zitten?? Of ik lees niet goed of je bedoeld het anders Marc.

marc denuit (0) PRO, 19 jaar geleden

heb de volgorde van de draden verwisseld..eerst had ik links van de 4 , en daarna de rechtse van de 4.Niet de sensoren veranderd van plaats.

marc denuit (0) PRO, 19 jaar geleden

dus denk ik dat de sensor goed is. Zit het in de draden of stuurdoos

alexander242 (0) PRO, 19 jaar geleden

Vind een beetje raar hoe je dit test of in ieder geval hoe je dit opschrijft.Zo sensor kan je heel makkelijk demonteren,dus ik zal de defecte sensor op een andere plaats zetten en kijken of het probleem mee verhuisd.

Sensoren heb ik wel eens moeten vernieuwen.Bedrading en stuurdoos heb ik nog niet gehad.

marc denuit (0) PRO, 19 jaar geleden

de sensoren zitten geplakt in de bumper. Die fiche zijn er zo af. dus de fiche veranderd en het probleem is mee verhuist. Dus de sensor niet.Zelfde van uw gedacht maar anders uitgelegd.

alexander242 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik werk bij seat en die heeft de alhambra,precies dezelfde auto alleen de embleem is anders en hier zitten de sensoren toch echt in de bumper geklikt en kan je hem zo losmaken.heb hem namelijk al eens vervangen.Is een paar seconde werk als op een brug staat.

Of je hebt een achteraf ingebouwd systeem?????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.