Volkswagen Sharan: Bekabeling achterdeur/klep

Bouwjaar: 1997

Aan de rechterzijde van mijn Sharan is aan de bovenkant de tule tussen het huis van de auto en de achterklep gebroken. het slangachtige geribbelde deel is nog wel heel, maar de klikverbinding aan de koets is gebroken en blijft niet zitten. Ducttape helpt niet, alleen maar tijdelijk en laat dan los. Dat wordt denk ik wel vervangen. Heeft iemand er ervaring mee en is dit een beetje te doen ? Hoe pak je dat aan met de bedrading ?

sharanneke

Geplaatst door sharanneke (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

ja je kunt het met een sikaflex kit rep..dit is een lijm,kit wordt veel gebruikt door plaatwerkers.. met dubro afwasmiddel kun je het mooi glad afwerken.....

paul,

sharanneke (0), 19 jaar geleden

Ik heb met jouw tip in het achterhoofd de zaak nog eens goed bekeken. Ik kan me niet goed voorstellen dat dat blijft zitten. Het stukje dat gebroken is is de harde rand van de "slang" en wanneer de achterklep dicht gaat wordt dat geheel behoorlijk verfrommeld. Of Sicaflex dat zaakje bij elkaar houdt ? Ik heb het nog niet geprobeerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.