Volkswagen sharan: lekkeklep

Bouwjaar: 1997

auto loopt op lpg kmstand 250000uitlaatklep 4 cilinder lek kop revi. gemonteerd blijkt dat stationeer 4 cilinder niet 100% mee doet lektest goed en compressie eerste inst. ook goed alles gekont. is goed maar bij compr.test als je lang genoeg start zakt compr.druk andere veer en hydr.klepstoter gemonteerd blijft probleem bestaan op hoog toerental merk je heel weinig van ik heb een mechanis klepstoter gemonteerd en probleem verholpen alleen je hoort het tikken, zijn er collegas die de probleem kennen of oplossing voor hebben

alvast mijn dank

musa

kahraman

Geplaatst door kahraman (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jos_br.5980 (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarschijnlijk is de oliedruk te hoog en blijft met hydro. stoters de klep open staan. Ik heb wel meegemaakt dat het oliefilter openbarste.

Jos.

kahraman (0) PRO, 19 jaar geleden

waarom allen die klep uitlaat 4 cil en niet de rest

vr.gr. musa

jos_br.5980 (0) PRO, 19 jaar geleden

Om eerlijk te wezen weet ik dat ook niet maar ik heb dit nu drie keer meegemaakt en elke keer bleef er maar een klep open staan. De eerste keer barste bij mij het oliefilter kapot en bij de andere keren heb ik de oliedruk gemeten.

Jos.

kahraman (0) PRO, 19 jaar geleden

jos hou los je het probleem van te hoge oliedruk op, is dat oliepomp vervangen of wat anders.

musa

jos_br.5980 (0) PRO, 19 jaar geleden

Inderdaad domweg de oliepomp vervangen. Daar is overigens wel makkelijk aan te komen.

Jos.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.