Volkswagen Golf V: piepen bij schakelen golf 5 1.6 FSI

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb sinds 1,5 maand een golf 5 1.6 FSI. Na wat problemen met het EPC lampje wat inmiddels is opgelost, NOX sensor en een of andere schakelaar bij het rempedaal vervangen. Bougies zijn deze week ook vervangen, waren verkoolt.

Het probleem is nu als je schakelt dan piept hij dat is dan bij het optrekken in zijn 1 en naar zijn 2 en 3 en daarna is het voorbij. Maakt niet uit of de auto koud is of dat je er al een tijd mee rijd. Het weer lijkt ook niet uit te maken. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn. Heb wel gezocht op internet maar weinig kunnen vinden er over. Koppeling slipt niet en het klinkt niet als een V snaar.

Groeten,
Oane

nataliewijma

Geplaatst door nataliewijma (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nataliewijma (0), 11 jaar geleden

Het probleem is gevonden. Met het vervangen van de sensor is er een schild weggehaald en na het terugplaatsen heeft er wat tegen aan zitten schuren.
Alles weer op zijn plek gehangen en gebogen en het is verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.