Volkswagen Polo: Piepend geluid oliedruksensor VW polo 1992

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000cc

Hoi,

Als we enkele minuten met de wagen rijden begint de oliedruksensor een oorverdovend geluid te maken.
Deze wordt volgende week hersteld, maar is er een manier om die sensor tijdelijk los te koppelen zodat we van dat gepiep vanaf zijn?

Alvast bedankt voor de hulp !!!

Danny&kim

Geplaatst door Danny&kim (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jan227 (5) PRO, 15 jaar geleden

Hallo, dat zal vast wel mogelijk zijn afhankelijk van hoe de schakeling is; over het algemeen is het piep signaal weg als de draad van de olie sensor aan massa wordt gelegd. Maar het is denk ik sowieso niet verstandig met de auto te rijden voor dat het probleem hersteld is. Je hebt nu nml geen enkele controle van de oliedruk in de motor. Is de druk eigenlijk wel goed , maw waarom gaat het alarm af ? Mocht de druk nu goed zijn, en toch wegvallen onder het rijden, merk je dat niet om dat het oliedruk alarm niet naar behoren werkt en dan heb je kans op grote motorschade. Zou toch proberen of er niet eerder naar de auto kan worden gegeken.

Groet Jan227

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Zit er wel genoeg olie in?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.