Volkswagen Polo: wegvallen stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4TDI

Hallo,

Ik heb al een tijdje problemen met de stuurbekrachtiging van mijn Polo. Hij valt uit en soms lijkt het wel alsof hij 'tegenwerkt'. Dit is vooral bij het inparkeren erg lastig. Nu ben ik al een keer bij de VW dealer geweest maar die heeft echter destijds geen foutcode kunnen ontdekken. Later ben ik bij een universeel garagebedrijf geweest die het ook niet precies wist en ook gewoon een aantal dingen zou moeten uitproberen.

Ik heb het toen maar op zijn beloop gelaten aangezien ik er mee kon leven. Nu is het echter zo dat ik me er steeds meer aan begin te irriteren (eerst kon ik namelijk gewoon de auto opnieuw starten en probleem was weg, nu is dit echter niet meer altijd het geval). Ook is het gevaarlijk voor andere mensen die in mijn auto rijden, ik ben eraan gewend als het stuur even anders reageert in de bocht (De auto blijft gewoon verder rijden alleen schiet het stuur soms wat terug) maar voor andere is dit natuurlijk niet fijn. Ik durf hem daarom ook niet te verkopen.

Bij de profs is al een keer een auto gepost met precies dezelfde verschijnselen http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p... echter staat er geen oplossing bij.

Iemand die dit al een keer heeft meegemaakt en verholpen?

J-J

Geplaatst door J-J (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou hem nu nog een keer laten uitlezen en kijken of hij nu wel een storing heeft opgeslagen.
Ook zou ik de stekkers die op de hydraulische pomp zitten controleren,willen nog wel eens oxideren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.