Volkswagen Passat: pieperen zonder boodschap

Bouwjaar: 2000

Bij bovenstaande auto het volgende probleem: In het dashboard gaat regelmatig een pieper af, alleen zonder verdere lampjes of indicaties. Auto rijdt goed, geen foutcode's, alles netjes aan peil. Iemand een idee? Alvast bedankt voor het meedenken. Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

je hebt je lampen stiekem toch aanstaan?!

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Er zit een pieper in de instrumentklok voor de oliedruk .
Maar ook een oliedruk lampje , misschien is dat lampje toevallig stuk en heb je werkelijk te weinig oliedruk?(soms)
Kijk daar eens naar.

Verder staat er veel info op :
http://www.volkswagen.msk.ru/
Dit is een Russische site maar ook in het Engels.

mvg,
Hans.

Santa (0), 18 jaar geleden

Tja, het breoemde 3 x piepen direct na het starten...Wie kent het niet? Het is een bekend probleem bij alle VAG modellen. Tot op heden heb ik er nog nooit een oplossing voor gehoord. Totdat...... Als het goed is moeten de "jongens van de dealers"hier nu antwoord op hebben...

Santa (0), 18 jaar geleden

Voor wie het nog te onduidelijk is: de nieuwe Polo van mijn zus piepte er ook op los. Uiteindelijk is de oliedruksensor vervangen, doch ook dit was niet afdoende. Nu schijnt er een brief vanaf de importeur naar de dealers gestuurd te zijn met de mogelijke oplossing..... De Polo van mijn zus is sinds die "behandeling" heerlijk pieploos....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.