Volkswagen Golf V: plaatsing antenne van blaupunkt navigatie?

Bouwjaar: 1999

hallo, ik heb een antenneblokje met magneten van blaupunkt
dx-r52 navigatiesysteem,waar kan ik dat het beste bevestigen!
waarmee! en hoe werk ik de draad het beste weg.
hebben jullie nog een goede tip voor het inbouwen van dit systeem, of is het gewoon twee stekkers, radioantenne,en navigatieantenne erin en klaar?

Geplaatst door

stonemade (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

plaats hem in de hoek op het dashboard en werk de draad weg door de a-stijl bekleding los te trekken en de draad door het dashboard heen naar je 'radio-ruimte' te voeren. zit netjes dan, heeft goed ontvangst en is makkelijk te monteren op die manier.


mvg

blijegeit 0
badge

18 jaar

liever niet in de hoek van het dashboard, gezien mensen met andere bedoelingen ook zeer geinteresseert zijn in navigatie systemen, en afgaan op de antenne, met het gevolg van mogelijke diefstal..

je legt immers je portomonee ook niet op de bijrijders-stoel

beter is de antenne uit het zicht te plaatsen, deze kun je monteren (plakken) op de tellerklok daar is genoeg ruimte om deze te plaatsen. dit zal geen gevolgen hebben op de werking van deze antenne...

paul,

P. Kelder 0
badge

18 jaar

zal dan aan de regio liggen denk ik... ik heb nog nooit een schade door diefstal van navigatie gezien in een auto :) haha...

maar je hebt inderdaad wel een punt ja.

blijegeit 0
badge

18 jaar

Paul heeft idd een punt maar juist bij een blauwpunkt heeft het de voorkeur de antenne toch OP het dashboard te plaatsen, dit scheelt aanzienlijk in de sateliet ontvangst. Raar maar waar, wij hebben hier een hoop problemen mee gehad en dit bleek de oplossing te zijn.
Tevens is het verstandig bij een blauwpunkt waneer je geen achteruitrijsignaal aansluit deze aan massa te leggen.

Note: Dit geld alleen voor de navi van blauwpunkt wij monteren de rest van de antennes nog steeds onder het dashboard, idd achter de teller is een goeie plaats.

volgwagen 0
badge

18 jaar

Ik heb de gps antenne onder mijn dashboard geplaatst.
Ik heb hem boven op de bekerhouder geplakt, had het luchtrooster en schakelaars in het midden toch los liggen toen kon ik hem mooi wegwerken op de bekerhouder.

De antenne heeft een perfect ontvangst op die plek, en niemand die wat ziet.

Tim_vr6 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.